FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Cum pot să mă înscriu la cursuri?

Înscrierea la cursuri se poate realiza fie telefonic, via e-mail sau completând formularul de înscriere postat pe website.

2. Cum aflu ce curs mi se potrivește?

Veți fi consiliat la Centrul nostru cu privire la cea mai bună opțiune de înscriere conform scopurilor și obiectivelor personale.

3. Cum se face evaluarea nivelului de cunoștințe?

Înainte de înscrierea la curs, veți fi testat gratuit la sediul Centrului.

4. Cum se face încadrarea în grupa de studiu?

În funcție de nivelul la care vă aflați, puteți opta pentru unul dintre cursurile pe care le oferim la Centru (individual, pereche sau de grup).
• Pentru cursurile individuale, se va elabora un program special de pregătire, orientat pe obiectivele cursantului.
• Pentru cursurile pereche, participanții vor fi la un nivel apropiat de cunoștințe.
• Dacă optați pentru încadrarea într-o grupă de studiu, de 5-8 cursanți, aceasta se va realiza în funcție de nivelul de cunoștințe la care vă aflați în momentul înscrierii. Cursurile sunt astfel structurate încât să vină în întâmpinarea celor care au un nivel diferit de cunoaștere pe palierul fiecărui tip de abilitate (scriere, vorbire, citire, ascultare).

5. În cat timp primesc răspunsul pentru încadrarea într-o grupă de studiu?

În funcție de disponibilitate, Centrul vă poate răspunde imediat sau într-un anumit interval de timp, care nu poate depăși 7-14 zile.

6. Ce servicii oferă Centrul de Limbi Străine ”Polyglot Experience”?

Centrul oferă o gamă variată de servicii: o singură ședință de limba engleză, club de conversație și module de pregătire, sistematizate în cursuri de 10 sau 20 de ședințe.

7. Cum se face plata?

Plata se poate face în numerar, cu card bancar, transfer bancar sau virament.

8. Când se face plata?

• Dacă ați optat pentru o singură ședință de limba engleză, plata se face la sfârșitul acesteia, în numerar sau cu card bancar.
• Dacă ați optat pentru un modul de 10 sau 20 de ședințe, plata va stabili în cadrul contractului individual cu Centrul, putându-se realiza în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastră, posibil și în tranșe, în numerar, cu card bancar, transfer bancar sau virament.