CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Furnizăm cursuri de limba engleză atât la sediul companiilor interesate cât și la sediul nostru, indiferent de domeniul de activitate. Pachetele de servicii includ audit lingvistic gratuit. Cursurile noastre se adresează celor care cunosc limba engleză de la nivel A1 până la C1, conform Cadrului Comun de Referință pentru Limbile Europene. Punem accent pe abilitățile cursanților, precum și pe dezvoltarea abilităților în exprimarea scrisă și orală. Ne exprimăm deschiderea în adaptarea cursurilor pentru orice nivel de cunoaștere a limbii engleze.

Indiferent dacă veți opta pentru cursurile one-to-one, cursuri pereche sau cursuri de grup dedicate companiilor, cursuri deschise sau in-house, fiecare cursant va beneficia de servicii personalizate în ceea ce privește structurarea cursului, care va fi adaptat cerințelor individuale cu scopul de a îmbunătăți abilitățile lingvistice (pe palierul de citire, ascultare, scriere, vorbire).

Pentru companii furnizăm suplimentar serviciul educațional Learn English on-line și blended learning.

Aveți întrebări sau doriți acest curs?

Ne puteți contacta prin email contact@cursuri-engleza.com, puteți să completați formularul online sau ne puteți suna  la telefon +4 0783 111 810.