CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU ADULȚI

CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU ADULȚI

Cursurile oferite ce Centrul nostru reprezintă un serviciu lingvistic dedicat în exclusivitate persoanei dumneavoastră, structurat individual.

De ce abordăm această metodă de predare? Pentru că noi considerăm că fiecare este unic/unică și merită o șansă de dezvoltare personală, în funcție de particularitățile pe care le are. Să dăm un exemplu. Există persoane care pot învăța mai ușor scriind spre deosebire de altele care învață ascultând. Pentru noi comunicarea cu dumneavoastră este extrem de importantă, ca și doleanțele pe care le aveți cu privire la modul de deprindere a limbii țintă.

Sperăm ca experiența dumneavoastră cu centrul nostru de limbi străine să reprezinte șansa de a găsi noi oportunități de succes privind dezvoltarea profesională prin comunicarea în limba engleză sau de a avea alte opțiuni, după asimilarea unei limbi străine. După cum probabil bine știți deja, cunoașterea unei limbi străine vă poate deschide noi orizonturi pentru obținerea unui loc de muncă, perfecționarea în cel existent sau schimbarea acestuia, vă poate ajuta să mențineți sau să schimbați angajatorul curent, țara sau continentul.

Aveți întrebări sau doriți acest curs?

Ne puteți contacta prin email contact@cursuri-engleza.com, puteți să completați formularul online sau ne puteți suna  la telefon +4 0783 111 810.